In het Westen kampen er alsmaar meer mensen met overgewicht. We bewegen veel minder doordat we veel moeten zitten voor onze job. Gezond eten vraagt tijd en veel werk en door onze drukke levensstijl lukt het niet altijd om de gezondere regels te volgen. 

Iedereen kan afvallen en zijn streefgewicht bereiken, maar niets gaat vanzelf, het vraagt doorzettingsvermogen, een goede begeleiding en vooral de wil om slanker te worden. Daarom helpt Feelgoodpoint jou, start vandaag nog met het Straight Away dieet en je kunt tot 10 kilo afvallen in 8 tot 10 weken!

Het Straight Away dieet omvat een menu dat je zelf makkelijk kunt samenstellen. Voor elke dag kun je kiezen tussen drie verschillende maaltijden. De tijd van enkel smaakloze shakes is achter de rug. In het menu zitten zowel hartige als zoete maaltijden verwerkt. Je kunt kiezen voor de gekende shakes in verschillende smaken, maar ook soepjes, pap en verschillende soorten repen.

Net zoals alle doelen die je in het leven wenst te bereiken vraagt afvallen ook een strikte discipline. 10 kilo afvallen is mogelijk, kijk maar naar de positieve testimonials, maar je moet je ervoor willen inzetten. Feelgoodpoint zorgt voor de nodige begeleiding op momenten tijdens het dieet dat volhouden wat moeilijker wordt. 

Iedereen krijgt te kampen met twijfels of moeilijkheden, maar de aanhouder wint altijd! Er zijn wekelijkse follow up afspraken, weegmomenten en motivatiebegeleidingen voorzien tijdens het afvalproces. Hou steeds je doel voor ogen, wie zich strikt aan het programma houdt kan zichzelf binnen 10 weken bewonderen in de spiegel!

Dankzij de jarenlange ervaring in dieetprogramma's zijn de maaltijdvervangende producten van het Straight Away dieet perfect op maat samengesteld. De smaken zijn afwisselend, zodat je het zeker 10 weken volhoudt. Daarnaast zijn de maaltijden voldoende verzadigend, het is absoluut niet de bedoeling dat je honger hebt terwijl je op dieet bent, dit zou de behoefte aan ongezonde gewoontes alleen maar aanwakkeren.

Wil jij binnenkort de nieuwe jij zien in de spiegel? Ben je het beu om leuke kleren weer in het rek te hangen omdat jouw maat niet beschikbaar is in de winkel? Indien diëten je afschrikt omdat je al eerdere pogingen achter de rug hebt is het Straight Away dieet voor jou een geschikte oplossing. Dankzij afwisseling in de maaltijden en goede begeleiding lukt het je zeker om deze keer je dieet tot een goed einde te brengen en ook jij kunt 10 kilo afvallen.

Het enige juiste moment om aan een dieet te beginnen is nu! Uitstel leidt tot afstel, maak gebruik van de motivatie die je vandaag hebt en meld je aan voor het programma. We hopen jou snel te mogen verwelkomen en te beginnen werken aan jouw nieuwe ik!

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »