Begeleiding

"Wij helpen je het dieet te starten en vol te houden tot je doel bereikt is."

Graag stellen wij onszelf aan je voor, want als je voor jezelf de beslissing hebt genomen om te willen gaan afvallen dan is het belangrijk om te weten wie wij zijn en wat onze ervaringen zijn op het gebied van afvallen en begeleiden.

Debby Oudakker
Mijn naam is Debby Oudakker, 38 jaar en moeder van dochter Jessy en zoon Semmy-Boy. Na de zwangerschap van mijn dochter was ik behoorlijk aangekomen en via een vriendin heb ik toen kennis gemaakt met een maaltijd vervangend dieet. 

Door de combinatie van mijn eigen wil om af te willen vallen, de motivatie, begeleiding van mijn vriendin én maaltijd vervangende dieet hebben geleid tot een gezondgewicht! Ik was daar zo enthousiast over geworden dat ik zelf ook graag mensen wilde helpen om af te vallen. Sinds 2005 ben ik gewicht consulente en heb ik samen met mijn man een bloeiende praktijk opgezet.

Ik ben nog steeds op mijn gewicht! Mijn kracht is dat ik een enthousiaste ervaringsdeskundige ben, mijn eigen ervaringen heb ik aangevuld met gedegen producttrainingen en begeleidingscursussen. Mijn enthousiasme over het Straight away dieet zal een bijzondere en nodige stimulans zijn. 

Sinds de start van onze eigen praktijk hebben wij al vele mensen begeleid naar hun streefgewicht en dat doen wij met veel passie en plezier. Ben je enthousiast geworden en wil je graag door ons begeleid worden, maak dan snel een afspraak!

Mariska
Mijn naam is Mariska en in juli 2010 ben ik bevallen van mijn tweede kind. Ik was ontzettend veel aangekomen en woog boven de 100 kilo. Mijn oude kleding paste niet meer, ik voelde me geen goede partner en was niet gelukkig met mezelf. Nadat ik al mijn moed bij elkaar had geraapt belde ik Debby en kon de volgende dag gelijk langskomen. 

Ik had een afspraak met Steven die me gerust stelde, en me de volgende dag gelijk op dieet zette. Door de goede begeleiding van mijn coach en de motivatie om af te vallen ben ik op een gezond gewicht uitgekomen. Door mijn goede ervaringen en het enthousiame van Debby en Steven ben ik nu werkzaam bij Feelgoodpoint!

Ondertussen heb ik veel mensen begeleid en heb ik mijn opleiding tot voedingsconsulent afgerond, want afvallen is een maar op gewicht blijven dat is het meest belangrijke. En daar besteden wij ook veel aandacht aan. Wil je graag afvallen? wacht dan niet langer en neem contact met ons op!!

Steven
Mijn naam is Steven Brals en ik ben de partner van Debby. Samen begeleiden wij al vele jaren mensen naar hun streefgewicht, Ik ben vooral gedreven om iedereen bewust te maken van een gezonde levensstijl. Eten voor je gezondheid, je doelen stellen om je dieet goed te volgen, maar vooral om na het dieet nu eens écht op gewicht te blijven. Zelf ben ik altijd bezig met het volgen van mijn levensdoel; voeding en sporten. Graag breng ik mijn kennis en enthousiasme aan je over.

Afslanken is investeren in jezelf!

Investeren in je gezondheid! eten en leven voor je gezondheid, dat is een geloofsovertuiging die je zelf aan kan nemen. Begin vandaag met het veranderen van je leefstijl En maak een keuze om op een gezond manier af te vallen, want daar begint de investering. Straigth Away onderscheid zich omdat de producten op een natuurlijke en zuivere manier worden gemaakt. De producten zijn nagenoeg allemaal PH neutraal, lactose vrij, gluten vrij, soja arm en allemaal aspartaam vrij! 

Daarnaast maakt Straight Away gebruik van de meest zuivere eiwitten namelijk whey isolaat. Dit eiwit wordt voor 90 tot 98% daadwerkelijk in het lichaam opgenomen en zorgt voor meer verzadiging en betere bescherming van je spiermassa. En omdat er meer vezels in de producten verwerkt zit heb je veel minder last van stoelgang klachten! Ben je toe om af te vallen of te gaan werken aan een betere gezondheid, neem dan nu de stap om een afspraak te maken!

LET OP (ter informatie)

In verband met wetgeving mogen wij niet aangeven hoeveel kilo iemand is afgevallen en binnen welke tijdsperiode.

Aangezien wij daar ons graag aan willen houden staat er sinds kort niet meer in de succesverhalen het aantal kilo's en de snelheid daarvan! Als je bij ons komt afvallen dan zal het dieet jou de optimale resultaten geven die bij jou lijf hoort, in een persoonlijk gesprek kunnen wij je hier meer over vertellen!

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »