Over Feelgoodpoint

Als je de beslissing hebt genomen om af te willen gaan vallen onder onze persoonlijke begeleiding is het natuurlijk belangrijk om te weten wie we zijn en wat onze ervaring is op het gebied van afvallen en het begeleiden daarvan.

Ik ben Debby en run samen met mijn partner Steven en collega Mariska Feelgoodpoint. Wij hebben alle drie ervaring met het Straight away dieet en kunnen ons daarom goed inleven in de deelnemers. Met veel enthousiasme en positiviteit proberen wij met zijn allen te zorgen dat onze deelnemers met plezier afvallen, hun gezonde levensstijl omarmen en op die manier op gewicht komen en blijven!

"Alle drie zijn wij ervaringsdeskundige, wij zijn enthousiast en gemotiveerd om jou te helpen naar een gezond gewicht"

Na het volgen van een aantal intensieve trainingen hebben we veel kennis opgedaan over het begeleiden van mensen en het geven van voedingsadviezen. Sinds de start van Feelgoodpoint hebben we al vele mensen begeleid naar hun streefgewicht. Lees de vele inspirerende succesverhalen van mensen die je voor gingen!

Het Straight away dieet is gebaseerd op een juiste verhouding eiwitten en koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam na de derde dag in een milde ketose komt. Op dat moment gaat het lichaam overtollig vet verbranden. Door deze verbranding neemt je hongergevoel af en brengt het een gevoel van welzijn teweeg. Eenmaal in de milde ketose is het dieet zeer goed vol te houden. Doordat je in een korte tijd veel afvalt blijff je gemotiveerd om ermee door te gaan!

Afslanken is voor veel mensen een zeer gevoelige zaak. Door onze persoonlijke ervaringen kunnen we ons goed voorstellen hoe je je voelt. Het is nooit makkelijk om je levenspatroon te veranderen en het is extra moeilijk als die stap inhoudt verantwoording te nemen voor het eigen lichamelijk welzijn. Om het gewenste resultaat te behalen is deskundig advies, voortdurende begeleiding en aanmoediging zeer belangrijk. Wie slaagt af te slanken wordt hiervoor ruimschoots beloond met een aanzienlijk verbeterde gezondheid, maar ook een groter zelfvertrouwen en beter voorkomen.

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan is het Straight away dieet de oplossing voor je. Wij zelf zullen er alles aan doen om je te helpen je doel te bereiken en te behouden. We hopen van harte dat we je binnenkort mogen ontvangen op een van onze vestigingen in Almere of Driemond.

Feelgoodpoint onderscheid zich door:

  • Enthousiasme!
  • Ruime ervaring in het begeleiden van deelnemers
  • Inlevingsvermogen als ervaringsdeskundige
  • Het voeren van alle verschillende Straight away Dieet programma’s
  • Ruime voorraad van producten
  • Mogelijkheid tot retour gave van ongeopende dieetproducten
  • Vervolg consulten, zowel overdag als ‘s avonds
  • Afspraken mogelijk op meerdere locaties


Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »