Debby was echt een “Straight to the point” persoon

Stipo, feb. 2015

Mijn naam is Stipo Jelec en ik ben begonnen bij debby op 3 juli 2014 met een gewicht van 97 kilo op een leeftijd van 22 jaar en een lengte van 1.75M.

Dit is niet mijn eerste keer dat ik een dieet volg, heb zelf een soort gelijk dieet gevolgd met ook mooie resultaten maar niet zo snel of makkelijk als met Straight Away.
Debby was echt een "straight to the point" persoon om zo te zeggen, geen poest pas of valse hoop. Ze zei wat ze dacht en dat doet ze ook alleen maar op je te helpen. Daarvoor ook mijn enorme dank en hulp in dit proces van mijn leven.

Ondanks dat ik afgevallen was hier voor was ik toch terug gevallen in het ongezonden levensstijl. Junkfood, chips, en laat eten etc. Alleen merkte ik dat dit niet langer ging en ik er zelf echt aan ging geloven dat ik dit niet meer kon doen. Dus na een aanbeveling van mijn beste vriend die ook het dieet heeft gevolgt heb ik Debby gebeld een een afspraak gemaakt.

Zo gezegd zo gedaan, een week later zat ik bij debby, en begon het wegen nou 22 jaar en 97 kilo bij een lengte van 1.75 is niet normaal. Debby met haar "grote mond" vond dat dus ook haha! En inplaats dat te zien als negatieve feedback was het juist voor mij positief. De doorslag ja dit kan niet meer! en zij als profesioneel bevestigde dit.

Na de producten te hebben gekocht, ging mijn dieet de volgende dag start. Het was misschien een beetje bekend de shakes voor mij. Maar na 2 dagen kreeg ik wel een beetje honger en was het weer wennen. Een paar weken geen voedsel meer binnenkrijgen. Maar uiteindelijk na de 3e dag was het allemaal weer koek en ei. Na de eerste week was er al na 6 dagen 5.2 kilo af! Een enorme boost voor je zelfvertrouwen en bevestiging dat het werkt en je goed bezig bent.

Nu na 8 weken het dieet te volgen ben ik van 97 Kilo en 28.7 Procent gezakt naar 75 kilo en 17.1 Procent. En dat al met nu al bezig te zijn met mijn 4e week afbouw. Dus in 4 weken bijna 20 kilo afgevallen! Ik wil debby enorm bedanken voor haar hulp, en steun in zo ver die nodig was uiteraard. Want zei is niet jou stok in de rug, jij moet het zelf doen en dat wil ik iedereen ook vertellen. Ze is er voor je waneer het niet gaat, maar jij bent degene die wilt afvallen en het zat bent zo te zijn. Dus wees verstandig en ga door met je dieet, ongeacht de feestjes of lekkers. 

Jij bent nu bezig met je levens transformatie en wilt iets anders. Niks of niemand moet je daar van kunnen weerhouden. Ik wens daarom ook iedereen enorme succes en sterkte toegewenst. Als het even niet gaat doe je best om je niet te laten verlijden. Drink thee!!! mij enorm geholpen, het is een enorme eetlust vervanger.

Met vriendelijke groet,
Stipo

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »