Gelukkiger dan ooit!

Mariska, jan. 2015

Ja, ja een stukje schrijven over jezelf dat heeft even geduurd. Want wat ga je schrijven; over hoe ongelukkig ik me voelde? Nee over hoe gelukkig ik nu ben. En dat met een maaltijdvervangend dieet en Steven als coach. In Juli 2010 ben ik bevallen van mijn tweede kind. En wat was ik aangekomen, boven de 100 kilo oh wat erg. Nou zei iedereen wel wat wil je, bevallen van een gezonde zoon van bijna 10 pond. 

Maar de maanden gingen voorbij en dan loop je met je gezin trots achter de kinderwagen en dan liep ik nog in die grote kleding en dat dikke lijf. En dan als klap op de vuurpeil moet je ook weer aan het werk. Met een kledingstuk wat je past. Je wil niet groter kopen, omdat het de bedoeling is dat je je oude kleding weer aan wilt. Mijn buren deden al aan een maaltijdvervangend dieet en dat ging goed. Maar ik dacht probeer eerst wat anders. En als dat niet lukt kan ik altijd nog een maaltijdvervangend dieet gaan doen. 

Ik voelde mij ook geen goede partner meer. Want je doet het licht weer uit, een pyjama aan, kippenvel als iemand over mijn rug wreef. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Flinke gesprekken thuis gehad, wat gaan we doen, zodat je weer gelukkig word met jezelf. Oke  alle moet verzameld en Debby gebeld. Ik dacht dat duurt wel even, Nee hoor de volgende dag kon ik langs komen.

Nou eenmaal daarheen, had een afspraak bij Steven en die stelde mij gerust, zei ook dat het goed komt. Oke fijn dacht ik. Die volgende dag ben ik ook meteen begonnen. Ik dacht zelf eerst te beginnen in het weekend. Maar nee hoor waarom zei steven, meteen aan de slag. En wat heerlijk de eerste week was de weging een super stimulans! wat een resultaat! (wat was ik blij, een glimlach tot achter mijn oor). Dat was nog nooit gebeurd in mijn leven, wat een stimulans om door te gaan.

Ik begon November 2010, met kerst mijn eerste eetweek, wat een feest. Heerlijk gezellig wat eten. Na bijna 6 maanden aan een maaltijdvervangend dieet te hebben gedaan en goed afgebouwd had ik mijn streefgewicht bereikt. En wat voel ik mij goed.

Ik moet zeggen dat ik het in het begin moeilijk vond om in de grote wereld te mogen eten. Heb even gedacht geef mij maar weer me shake en soep. Maar ben erg goed begeleid door mijn coach. En nu gaat het  goed. Heb een goed ritme gevonden waardoor ik niet aankom, en gewoon eet. Voel me heerlijk en de reacties die je krijgt zijn ook prettig, en dan heb ik het nog niet eens over de kleding die je maten kleiner kunt kopen. Een bijzondere ervaring in mijn leven, maar meer dan geslaagd.

En als klap op de vuurpijl werk ik nu 4 jaar met heel veel plezier bij Feelgoodpoint, heb ik de opleiding voedingsconsulent gedaan en begeleid ikzelf vele mensen met overgewicht naar een gezond gewicht!

Wil jij ook afvallen en dat samen met mij doen? schroom dan niet en maak een afspraak! 

Groetjes, Mariska 

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »