Ik trek mijn favoriete broek aan, zit nu echt wel wat strak.

Sandra, mrt. 2016

Maandag 15 september, ik ,Sandra van der Pluym, sta op net als alle andere dagen en maak mij klaar om naar mijn werk te gaan. Ik trek mijn favoriete broek aan, mmm zit nu echt wel wat strak. Op mijn werk bemerk ik dat deze lievelingsbroek echt pijn doet in mijn taille, jeetje er moet nu echt wat gebeuren bedenk ik mij, maar wat. Was al 2 maanden bezig met minder snoepen, 6 x per dag eten etc. En ik viel geen gram af, maar de weegschaal gaf een gewicht aan wat ik nog nooit was geweest ook niet tijdens mijn zwangerschappen. 

Dinsdagmorgen, ik zit in de trein en check zoals iedere ochtend even mijn Facebook.  Mijn oog valt op een bericht van Steven, van Feel Good Point: Geef je op voor de challenge - 10 kilo in 6 weken. Ik dacht baat het niet dan schaad het niet. Kom op San opgeven, zo gezegd zo gedaan!! 

Vrijdag 18 september, mijn eerste afspraak bij Debby, voor mij geen onbekende want 4 jaar geleden heb ik ook een poging gedaan alleen niet doorgezet. Na een goed gesprek met Deb, ben ik gelijk zaterdag van start gegaan. Ik was even bang dat ik ziek zou worden net als de vorige keer maar dag 1 ging gelukkig goed, veel water drinken om zo min mogelijk hoofdpijn te krijgen en netjes mijn 3 straight away producten verdeeld over de dag. Wat enorm leuk was dat vanaf het begin er een groepsapp werd gemaakt om zo met je mede-challengers te kunnen appen over hoe je je voelt, waar je tegenaan loopt. In begin was het even aftasten maar al gauw gingen we naar den 80 tot 100 appjes per dag. Na week 1 was al duidelijk dat wij elkaar live wilde ontmoeten. 

Tot mijn verbazing ging het mij de eerste week erg goed af, en dat werd ook gelijk beloond, ik was ruim 2 kilo kwijt. Een goede stimulans om zo verder te gaan. In die week heb ik ook kennisgemaakt met mijn mede challengers althans met de meeste.  Allemaal super leuke meiden met ieder zijn eigen drive om af te vallen,  een mooi verhaal is dat er eentje haar nier wil doneren aan haar moeder, iemand anders heeft gezondheidsklachten en zo heeft ieder zijn eigen redenen om te strijd tegen de kilo's aan te gaan.

Ook tijdens de app gesprekken volgen Debby, Mariska en Steven onze gesprekken en stimuleren een ieder om zijn zowel de goede momenten en als de mindere momenten te delen. Dat laatste is zo enorm waardevol, en zo herkenbaar dat je ieder moment van de dag moet beseffen waar je het voor het doet. Ik merkte bij mijzelf dat de knop al snel om was en doordat ik mijn doel voor ogen had om die 70 aan te gaan tikken. Maar herkende ook de valkuilen van de anderen, waar ik vorige keer de fout in ben gegaan. Door het van je af te appen, en je dipjes te delen merk je dat een ieder de stimulans en de drive houdt om door te gaan.

Iedere week, overwon ik mijzelf om zowel gewicht, vetpercentage en cm te verliezen. Iedere week ging mijn kleding beter zitten, en merkte ik dat mijn kleine kwaaltjes minder werden. Ik durfde weer in het glas van een etalage te kijken zonder van mijzelf te walgen. Het besef dat je benen niet meer langs elkaar heen schuren. Jeetje zo bizar maar waar.

De grootste overwinning voor mijzelf is dat ik nooit had gedacht om zo straight te zijn, en zo vol te kunnen houden.  De bewustwording van het effect wat het heeft op je lijf, het resultaat wat je ziet en de trots die je voelt na iedere week weer een stukje dichter bij je doel te komen is met geen pen te beschrijven. 

In al die weken heb ik een afvaldip gehad, waarin ik zo weinig was afgevallen, maar gelukkig heeft Mariska mij weten te overtuigen dat dit ook hoort bij het afvalproces en je lichaam soms even in de recetmodus moet. En zo blijkt want een week later was er 2,1 kilo eraf. Dat is het mooie als je iedere week naar coach gaat en je iedere week even kan klanken ook met je mede challengers. 

Vrijdag 30 oktober, 6 weken later, we gaan de balans opmaken. en wat denken jullie: 9 kilo lichter, 3,9 % vet kwijt en 20 cm van mijn taille, dat laatste is gewoon zo ongelovelijk !! 

Ik ben zo blij dat ik de challenge met mijzelf ben aangegaan samen met Feel Good Point, en de meiden. Ik ben er nog niet, ga nog even door om nog 6 kilo eraf te krijgen. Dat gaat mij zeker lukken want ik heb een geweldig team naast mij staan.

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »