Ik voel me een ander mens!

Carmen, mrt. 2014

Na de zwangerschap, waarin ik in de laatste maand 99 kilo zag staan op de weegschaal, heb ik me maar niet meer gewogen om die 100 maar niet te zien staan. Ik kon niet geloven dat ik dit gewicht zou kunnen behalen, ook al was ik zwanger. Na de zwangerschap ben ik heel wat kilo's kwijtgeraakt, maar een hoop ook niet.

Onlangs (5 jaar na de zwangerschap) vertelde een vriendin van mij op een avond enthousiast over  Straight away en haar coach van Feelgoodpoint. In eerste instantie dacht ik: mmmmh maaltijdvervangers.. shakes.. dat heb ik al eens geprobeerd en dat was geen succes. Ik vond het toen niet vol te houden en de shakes niet lekker, en heb ik dit eigenlijk opzij gezet.

Nadat ik op een middag naar de bushalte moest rennen en mijn billen en buik voelde bewegen en ik buiten adem aankwam dacht ik: tjee.... ik voel me nu echt zo dik en ongezond! Ook was ik het zo zat om maar te moeten rommelen met kleding om bepaalde zones te willen verbergen, en mijn conditie deed het ook geen goed.

Die avond, na mijn ren-actie naar de bushalte, heb ik besloten om de internetsite van Feelgoodpoint eens op te zoeken en heb ik direct een mail gestuurd. Nog geen kwartier erna ging mijn telefoon, en dat was prettig, ik voelde me namelijk heel gemotiveerd en de snelle reactie was daarom heel fijn. Een paar dagen later ben ik begonnen!

De producten van Straight away smaakten me erg goed, en dat scheelt! Ook had ik het gevoel, ook al eet en drink je minimaal, dat ik precies binnenkreeg wat mijn lijf nodig heeft en dat vind ik erg belangrijk. Ik had geen honger, de honger die ik had was geestelijk.  Afkicken van wat je normaal eet. Mijn energie bleef ik behouden, ook erg belangrijk. De eerste weken, met alleen de producten van Straight away, waren voor mij heel goed om eens mijn eetpatroon te herdenken. Het was goed om erachter te komen dat ik helemaal niet zo slecht at, goede ideeën over voeding heb, maar ermee afvallen deed ik niet. Dit dieet heeft me geholpen om die overtollige zwangerschapskilo's die er nog jaren aan hebben gezeten, eraf te krijgen!

De begeleiding van Steven was heel erg fijn. Hij heeft me gemotiveerd, aan het denken gezet, ondersteund en gestimuleerd. Hij heeft me zelfs aan het sporten gekregen, iets wat ik van te voren nooit had kunnen bedenken. Steven heeft veel verstand van voeding, en dat gaf me een heel goed gevoel. De wekelijkse afspraak is een hele goede stok achter de deur.

Inmiddels eet en drink ik geen Straight away producten meer en ben ik over naar een gezond eetpatroon. Ik heb vertrouwen gekregen in mijn eten en blijf keurig op gewicht. Laatst moest ik hetzelfde stukje rennen en wat een verschil!! Ik voel me heel goed, heel gezond, en ik hoef niets meer te verbergen met mijn kleding. Kortom, ik voel me een ander mens!!

Met vriendelijke groet,

Carmen 

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »