Straight away

Straight away is gebaseerd op maaltijdvervangende producten. Het dieet is op verschillende manieren te volgen, van het vervangen van al je maaltijden of het vervangen van enkele maaltijden in combinatie met een gezond voedingspatroon. Alle producten van Straight away zijn 100% maaltijdvervangers en bestaan uit, shakes, soepen, pap, kant en klaar maaltijden en repen. Met het Straight away dieet heb je al in de eerste weken opmerkelijke resultaten op de weegschaal. Zeker voor mensen met veel overgewicht, gaat hier een enorme stimulans van uit. Het dieet wordt ondersteund met een totaalprogramma (voeding, beweging, levensstijl) voor gewichtsbeheersing ná het dieet. Straight away is ideaal voor iedereen met overgewicht,  al na enkele dagen raakt je lichaam in ketose en start de vetverbranding. Omdat het dieet 600 kilocalorieën per dag bevat, val je extra snel af maar ben je wel voorzien van alle dagelijkse voeding die je nodig hebt.

Het Straight away dieet werkt zo goed omdat je weinig calorieen binnen krijgt maar wel voorzien word van totaal voeding. In verhouding gezien krijg je een beperkt percentage aan koolhydraten binnen waardoor je lichaam na een aantal dagen overgaat op vetverbranding.  Dit is een medisch volkomen verantwoorde manier om snel gewicht te verliezen. Intussen krijg je, in de vorm van uitgebalanceerde shakes, soepen en repen, alle benodigde voedingsstoffen binnen, inclusief vitaminen en mineralen. 

Meer weten? Kijk dan ook even onder veelgestelde vragen. Het dieet is uitsluitend verkrijgbaar via een onafhankelijk Straight away coach.

Onderzoeken wijzen uit dat het volgen van een dieet onder begeleiding effectiever is, dan zonder begeleiding. Alle coaches van Feelgoodpoint vormen in dit opzicht een toegevoegde waarde. Zij zijn zonder uitzondering ervaringsdeskundigen, die het dieet zelf hebben gevolgd. Meer hierover lees je onder Begeleiding.

Straight away 600 biedt een totaalvoeding, bestaande uit drie volledige maaltijdvervangers. Je hoeft dus zelf geen maaltijden samen te stellen, of calorieën te tellen en je mag er absoluut niets anders bij eten. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Het enige wat je extra gebruikt is water. Het is belangrijk dat je tijdens het dieet minimaal 2,5 liter water per dag drinkt. Dit is onder meer nodig om de afvalstoffen af te voeren, die vrijkomen bij het afbreken van de vetvoorraad.

Overtuigd dat Straight away ook voor jou de beste keuze is om snel en verantwoord af te vallen? Neem dan direct contact op en maak een afspraak met een van onze coaches van Feelgoodpoint!

Ik wil ook afvallen!

Wannneer je enthousiast bent geworden en je wilt nu echt resultaat boeken, neem contact met ons op.

Meld je aan »


Afvallen voor € 7,75 per dag, alles inclusief!

Als je denkt dat afvallen duur is dan heb je het mis. Het Straight Away dieet doe je al voor ongeveer € 7,00 per dag. In dit bedrag zitten 3 maaltijden, dus hoef je geen boodschappen meer te doen.

Bekijk de Straight Away producten »