De zwangerschapskilo's moesten eraf!

Michelle-voor_190211_105026
Michelle

Voor

Michelle-na_190211_105112
Michelle

Na

Michelle

Ik ben Michelle, 29 jaar en moeder van 2 kinderen. In het verleden wel eens een dieet gedaan, maar door me zwangerschappen en al het lekkers wat er te eten valt toch in een jojo-effect gekomen. Nu wilde ik er weer een aantal kilo's eraf, maar toen kwam er nog een mooie challenge voorbij waar ik direct aan mee wilde doen.

Van maat 42 naar maat 38

Door de motivatie en goede adviezen van Debby en het team van FeelGoodPoint in een groepsapp, waar ook andere mensen in zaten die meededen met de challenge heb ik dit volgehouden en me doel zeker gehaald. De knop heb omgezet op 5 september 2016.

3 maanden later ben ik bijna 14 kilo lichter en heel veel centimeters! 

Nu 3 maanden later ben ik bijna 14 kilo lichter en heel veel centimeters! Van maat 42/XL naar een maat 38 en ook sommige dingen een maat S!

Door de juiste begeleiding en het "leren" omgaan met eten en drinken heb ik mijn doel gehaald. Ik zit beter in mijn vel dan voorheen en voel me een heel stuk fitter! Geen jojo-effect meer, maar bewust bezig zijn met wat je dagelijks eet/drinkt is voor mij de beste uitkomst. Daarnaast krijg je ook nog na controle nadat je volledig klaar bent. Dit is wel zo fijn om te kijken of je dingen goed doet of toch anders moet doen.

FeelGoodPoint (Debby, Steven en Mariska) super bedankt voor jullie motivatie en deze kans. Mede dankzij jullie heb ik dit behaald.