Inmiddels heb ik een hele nieuwe garderobe.

Image2
Mirelle

voor

Image1
Mirelle

Na

Mirelle

Beginnen is winnen, prachtige uitspraak maar o zo waar. Ongeveer ander half jaar geleden liep ik “diep” ongelukkig FeelGoodPoint binnen. Mijn vraag was toen: wat moet ik doen om af te vallen. Eigenlijk was het antwoord heel simpel: het willen en discipline.

Top coach en een heerlijk team

Maar dan komt de vraag: hoe? Na een goed intake gesprek was het mij duidelijk, ik kan dit, maar wel met een goede coach. De belangrijkste redenen hiervoor waren extra motivatie en controle. Bij FeelGoodPoint was mijn coach eerst Debby en later Mariska. Ik weet nog dat ik dacht over Debby: “zo die is streng”. Maar ik had geen betere kunnen wensen. Wat een topper! Later had ik Mariska en ook echt een top coach, heerlijk team!

Ik weet nog goed de eerste keer was heel dubbel, ik was trots omdat ik eindelijk de stap had gezet, maar ook diep ongelukkig. Er werd gewogen en gemeten. En wat denk je op een schaal van 1 tot 10? Was dit toch een dikke 1! Ik schrok enorm, ik wist het wel maar is toch confronterend, ik zeg tegen Debby: “een mens bestaat toch voor een groot deel uit water”?

Het resultaat werd heel snel zichtbaar

Ik heb de tijd daarna gek genoeg met enorm veel plezier gedaan. Ik merkte dat ik afvallen en de meetings bij Debby en daarnaast sporten eigenlijk heel erg leuk vond. Natuurlijk waren er momenten dat ik er geen zin meer in had, maar het resultaat werd heel snel zichtbaar, echt met een paar weken al. Het begon ook echt op te vallen. Inmiddels heb ik een hele nieuwe garderobe (leuke bijkomstigheid) ik zit lekker in mijn vel en mensen die mijn een tijd niet hebben gezien moeten tien keer kijken of ik het ben.

Ik weet nog dat Debby zei: “eigenlijk heb je niet een week echt je best gedaan”. Daar heb ik over nagedacht en dat is eigenlijk ook zo, het is mij in verhouding zo gemakkelijk af gegaan.

Ik merkte dat ik afvallen en de meetings bij Debby en daarnaast sporten eigenlijk heel erg leuk vond. 

Producten Straight away en plan

FeelGoodPoint werkt met de producten Straight away. Tijdens de intake wordt het plan op basis van jou wensen afgestemd. Het product aanbod is divers van hartig tot zoet, allemaal lekker, makkelijk en je kan het overal mee naar toe nemen dus geen excuus! Je wordt goed meegenomen in wat en hoe en je weet hoe je je gaat voelen. Elke week heb je controle en neem je je week even door en bespreek je hoe het is gegaan.

Als het een keer tegenzit is dat geen probleem als je het maar weer oppakt. Tijdens de week kan je ook even appen als je het even niet meer weet, als je iets wil vragen, of het gewoon even niet meer ziet zitten. Het waren gelukkig niet hele diepzinnige gesprekken, want daar had ik helemaal geen zin in, maar gewoon gezellig en to the point dit gaan we doen.

Je gezondheid is zo belangrijk

Natuurlijk is het nu belangrijk om het zo te houden en dat is moeilijk. Want ondanks dat ik in die ander half jaar echt wel geleerd heb hoe het moet, val je snel in je oude gewoontes. Maar je gezondheid is zo belangrijk, je fysieke toestand heeft grote invloed op je mentale welzijn. En hoe kun je niet gemotiveerd zijn als je je goed voelt?

Conclusie ik kom er wel, of eigenlijk ik blijf zo.

Ik wil langs deze weg het Debby en Mariska bedanken, alleen had ik dit niet kunnen bereiken.

Winnen is beginnen.
Elk succes begint met de eerste stap.
Als je wat wilt bereiken, onderneem dan actie.
Als je jezelf beperkt tot het dromen over.
Wat je graag zou willen zou ik zeggen: droom zacht.